Vabilo na poletne počitniške šole akademije FERI

Iz Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Maribor (FERI) smo dobili spodnje sporočilo s katerim vas vabijo na poletne počitniške delavnice:

Med poletnimi počitnicami, bomo na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, Univerze v Mariboru organizirali POLETNE POČITNIŠKE ŠOLE za osnovnošolce, srednješolce in študente. 

 Na počitniških šolah, katere izvajajo naši izkušeni profesorji in asistenti, omogočimo mladim stik z aktualnimi vsebinami tehniških področij. Za vse, ki si želijo odkriti in raziskovati čarobni svet tehnologij ter razvili boljšo predstavo o poklicih prihodnosti, pripravljamo navdihujoče delavnice.  

Vse podrobnosti počitniškega dogajanja na UM FERI si lahko ogledate na spletnih straneh Akademije FERI, kjer najdete tudi povezavo do prijave na posamezno delavnico. Dogajanje bo potekalo v živo, v samih prostorih fakultete (Koroška cesta 46, 2000 Maribor).  

Udeležba na delavnicah je brezplačna, zagotovljena pa bo tudi pijača in prigrizki. Število razpoložljivih mest je omejeno, zato je priporočljivo, da si učenci pravočasno rezervirajo mesto. 

 Na vsa dodatna pojasnila v zvezi z delavnicami se lahko obrnete na naslov: akademija.feri@um.si 

 Na UM FERI se bomo potrudili, da bodo vaše poletne počitnice zabavne, poučne in perspektivne. 

Veselimo se vaših prijav in vas lepo pozdravljamo! 

 Ekipa UM FERI 

(Visited 42 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost