TOM telefon – promocijski video

Iz ZPMS smo prejeli naslednje sporočilo:

Spoštovani,

z veseljem vam predstavljamo naš najnovejši promocijski video za TOM – telefon za otroke in mladostnike, ki je plod sodelovanja in podpore naših financerjev in partnerjev. Nastal je v okviru projekta Center za varnejši internet v sodelovanju s socialnim marketingom Iz principa s ciljem osvetliti sporočilo, kako pomembno je, da s stisko ne ostajamo sami ter da se čim prej nekomu zaupamo in se pogovorimo.

 

Video je nastal v okviru projekta Center za varnejši internet v sodelovanju s socialnim marketingom Iz principa.

Besedilo k videu:
Dragi učenci, drage učenke/ Dragi dijaki, drage dijakinje,
kadar smo v stiski in notranja občutja postanejo pretežka, ni potrebno, da z njimi ostajamo sami. Vsako na prvi pogled še tako nerešljivo in težko situacijo lahko začnemo reševati tako, da se najprej nekomu zaupamo in pogovorimo, kajti prav vsi ljudje potrebujemo pogovor. Kadar smo negotovi, žalostni, jezni, razočarani, nam pogovor lahko pomaga, da se počutimo lažje, se razbremenimo in dobimo občutek, da v stiki nismo sami.
Če imate občutek, da svoje stiske ne zmorete zaupati nikomur, so vedno na voljo svetovalke in svetovalci TOM telefona. Tukaj bo vedno nekdo, ki se bo prijazno odzval, prisluhnil, razumel, spodbujal in skupaj z vami poiskal možne rešitve.

 

 

 

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost