Limbuš ima talent – zaključna prireditev ob dnevu državnosti s podelitvijo priznanj in nagrad

V ponedeljek, 24. 6. 2024, smo na naši šoli imeli zaključno prireditev ob dnevu državnosti s podelitvijo priznanj in nagrad – LIMBUŠ IMA TALENT. Obeležili smo slovenski praznik dan državnosti in se ponovno spomnili, kaj vse smo pridobili v tem času, ko je Slovenija postala samostojna in neodvisna država. V vseh teh letih smo dokazali, kako zelo smo talentirani, zato smo letošnjo zaključno prireditev namenili prav našim talentom.

Med šolskim letom smo pripravili avdicijo, na katero se je prijavilo mnogo talentov, zato je izbrana zasedba učiteljev pri izbiri imela zelo zahtevno nalogo. Kljub zavedanju, da imajo prav vsi od prijavljenih talent, je izbrala tiste, ki so nastopili na zaključi prireditvi. Naši izbrani talenti so pripravili imenitne točke – vse od petja, plesa, igranja na glasbila … s katerimi so nas navdušili. Nastopajoče je pod budnim očesom spremljala tudi žirija. Vsak od njih je izstopal s svojim posebnim talentom na svojem področju, zato smo prav vse nastopajoče razglasili za ZMAGOVALCE LETOŠNJE PRIREDITVE LIMBUŠ IMA TALENT!

Gospa ravnateljica je ob zaključku prireditve podelila nagrade in priznanja najuspešnejšim učencem, nam namenila nekaj pomembnih misli ter nam zaželela prijetne počitnice.

Slovenija je dežela mnogih talentov. S svojimi dosežki nas navdihujejo in poudarjajo bogastvo slovenske dediščine. Talent je nekaj nadpovprečnega, zato je pomembno, da svoje talente prepoznamo in jih razvijamo. Ne glede na to, ali gre za umetnost, šport, znanost ali kaj drugega, je pomembno, da se trudimo in vztrajamo. Le s trdim delom in predanostjo lahko svoje talente izkoristimo v celoti in dosežemo velike stvari. Ob tem pa ne smemo pozabiti nečesa zelo pomembnega, vsak človek si mora pridobiti osnove za življenje, med njimi so branje, pisanje, računanje, delovne navade, splošna razgledanost, izražanje čustev … vse, kar nam daje osnovna šola.

Šolsko leto smo zaključili v prijetnem vzdušju in se odpravili na zaslužene počitnice.

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim!

Zapisala: Barbara Papa

(Visited 41 times, 4 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost