Natečaj: Naj hišni ljubljenček Osnovne šole Rada Robiča Limbuš in zbiralna akcija hrane za živali

ZBIRALNA AKCIJA HRANE IN TEKSTILA

Na Osnovni šoli Rada Robiča Limbuš bomo v šolskem letu 2024/2025 v mesecu septembru in oktobru obeležili svetovni dan živali (4. 10.).

Od 26. 9. do 4. 10. bomo za Zavetišče za živali Maribor zbirali hrano, posip za mačji wc (pesek) in tekstil – koce, rjuhe, brisače (tekstil, ki ne vsebuje polnila). Učence, starše in učitelje vabimo k sodelovanju. Na zbiralno mesto v avli šole lahko prinesete zaprto hrano (konzerve, brikete, priboljške…), pesek za mačji wc ali tekstil za hišne ljubljenčke.

V mesecu oktobru bomo vse zbrano podarili zavetišču.

 

NATEČAJ: NAJ HIŠNI LJUBLJENČEK

Na šoli bo od 30. 9. 2024 do 4. 10. 2024 potekal natečaj za naj hišnega ljubljenčka Osnovne šole Rada Robiča Limbuš.

Sodelujejo lahko ljubljenčki učencev in učenk naše šole, ki jih boste prijavili na natečaj.

Prijavite jih tako, da sliko ljubljenčka s podatki oddate učiteljicama Mirjani Vračun ali Sari Gorenjak od 25. 9. do 27. 9. 2024. Lahko pa pošljete sliko ljubljenčka s podatki na enaslov mirjana.vracun@oslimbus.si.

Prijavnica mora vsebovati sliko ljubljenčka, ime, starost in ime in priimek ter razred lastnika/lastnice (Poglej si primer, ki bo nalepljen na oglasni deski v avli šole.)

Učenci in učitelji bodo glasovali z glasovnicami, ki jih bodo dobili pri razrednikih (vsak učenec, učitelj dobi samo eno glasovnico). Glasovanje bo potekalo v avli šole 1. 10. in 2. 10. 2024.

Razglasitev naj hišnega ljubljenčka OŠ Rada Robiča Limbuš, ki bo prejel največ glasov, bo v petek 4. 10. 2024. Učenec ali učenka bo za svojega ljubljenčka dobil priznanje.

Limbuš, september 2024  

                                        Zapisala: Mirjana Vračun

(Visited 125 times, 2 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost